Met de billen bloot

"Vallen is niet erg, blijven liggen wel."

Niemand heeft ooit gezegd dat ondernemen gemakkelijk is.
Dat geldt evengoed voor het runnen van een horecazaak.

Heb jij soms het gevoel dat je bijna letterlijk aan het 'verzuipen' bent en dat er geen uitweg bestaat? De oplossing is vaak minder veraf dan je denkt.

Je kan 1.000 theorieën bedenken en tal van opleidingen volgen om ze dan proberen om te zetten in de praktijk.
Op papier is er geen verschil tussen theorie en praktijk, maar in de praktijk wel.
Net dáárom vinden wij persoonlijke begeleiding in de horeca zó belangrijk.
Sta jij hiervoor open? Ben jij bereid om met de billen bloot te gaan?

We gaan aan de tafel zitten met een wit blad en noteren alles wat er in je omgaat.
Je verlaat je comfortzone, want dat is de enige weg om te groeien.

Waar sta je vandaag? Waar wil je staan binnen 1 - 3 - 5 - 10 jaar?
Wat is er dan (nog) wel en wat niet (meer)?
Hoe ga je dat doen? Wat wil je anders doen?
Met wie wil je dat doen?
Wat gaat er vandaag minder goed? Hoe komt dat?
Welke stappen ga je zetten om dat te veranderen?
Welke stappen heb je al gezet? Welk resultaat heeft dat opgeleverd?
Wat heb je eruit geleerd? …

Samen schrijven we jouw actieplan. 

Nood aan een hulplijn, een houvast of een klankbord?
Iemand aan je zijde om obstakels te overwinnen?
De eerste stap is altijd de moeilijkste. Durf jij?

What’s in it for you

Iemand die in jou gelooft en je bijstaat in moeilijke beslissingen.
Meer vrije tijd om te doen wat jij écht graag wil.
Meer rust in je hoofd.
Gemotiveerd personeel.

Jouw investering

Bereidheid om uit je comfortzone te stappen.
Goesting om te groeien.

1-op-1 begeleiding vanaf 590,- euro

Ik heb interesse in een verkennende koffieklets

+

Contact


Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.