Partners

With the right people, anything is possible.

Dankzij onze partnerships met meerdere horeca professionals kunnen wij vandaag op elke vraag die een horeca ondernemer heeft een antwoord bieden.

Ieder zijn specialiteit, dat is een feit.
We zijn ontzettend dankbaar voor al die fijne vakmensen waarmee we ons kunnen omringen.
Allemaal hebben ze passie voor hun vak en voor de sector.
Onze gemeenschappelijke missie : de horeca verder professionaliseren én rendabel maken.

Loop je ergens tegen aan?
Is er iets waar je niet meteen zelf een oplossing voor ziet?
Laat het ons weten. 

Wij garanderen je dat iemand uit ons team je de juiste weg kan tonen.

Samenstellen van een bedrijfsmanual

Een neergeschreven versie van alle handelingen en interne procedures in de wie-wat-waar-wanneer-hoe vorm. 

Resultaat: 
Optimale communicatie, duidelijk verwachtingspatroon, minder fouten, verhoging van de arbeidproductiviteit en minder stress op de werkvloer, meer voldoening en meer motivatie.


 

Ontwikkeling en implementatie foodconcept

Foodconsulting op maat van jouw wensen en je doelgroep.

Resultaat:  
Optimale graad van convenience, technische fiche per gerecht, efficiënt aankoopbeleid, conform met HACCP-wetgeving, inclusief allergenenplan.


Interieurvormgeving

Van hip tot stijlvol en volledig volgens jouw visie en budget.

Resultaat: 
Kwaliteit en vernieuwing, totaalinrichting volgens concept, beleving centraal.
Let op! Niet elke interieurvormgever heeft kaas gegeten van de horeca. Onze partners houden steeds rekening met de werkbaarheid en de looplijnen.


 

Inrichting van je werkplekken en materialen

Efficiënt kunnen werken is cruciaal.

We bekijken de werkelijke behoeften en geven advies rond o.a. keukeninrichting, toogindeling, koeling, ontvangst en opslag van goederen, looplijnen en ergonomie.

Resultaat:
Optimaal benutten van de oppervlakte, je schaft enkel aan wat je werkelijk nodig hebt, optimale workflow.


 

Digitale oplossingen en koppelingen

Als succesvolle ondernemer wil je ten allen tijde op de hoogte zijn van hoe goed het werkelijk gaat. Enkel zo kan je tijdig ingrijpen en bijsturen waar nodig.

We gaan op zoek naar het meest geschikte kassasysteem voor jouw zaak. Aan de hand van koppelingen stellen digitale dashboards je in de mogelijkheid om ook steeds vanop afstand te kunnen volgen. 
    
Resultaat:
Meer inzicht in waar je geld vandaan komt, waar het naartoe gaat en op welke manier dat gebeurt. Meer controle, sneller handelen, juiste beslissingen, meer winst, meer rust in je hoofd en meer vrije tijd voor jezelf.


 

Personeel en HR oplossingen

Personeelsmanagement is een vak apart. Laat je dan ook begeleiden door specialisten ter zake die de voortdurende wijzigingen in de regelgeving op de voet voor jou blijven volgen.

Een correcte personeelsbezetting en optimale uurroosters dragen meer dan ooit bij tot de rentabiliteit van je horecazaak. Ook de arbeidsproductiviteit kan vandaag dankzij specifiek ontwikkelde tools heel nauw opgevolgd worden.

Resultaat:
Steeds op de hoogte van de laatste details rond wetgeving en verloningsmogelijkheden specifiek voor de horeca, besparing op je personeelskosten, loon naar werk, vereenvoudigde personeelsadministratie, meer tijd voor jezelf.

Hulp nodig bij selectie en rekrutering? Ook daar kunnen we je in bijstaan.

Coaching en advies op maat

Werk je graag in fases of ga je liever meteen all the way?

Met strakke deadlines of liever op je eigen tempo?

Periodiek of continue?

Alles kan op maat van jouw onderneming. Vragen staat vrij.

Samen bedenken we het best mogelijke scenario in functie van je visie en budget.


 

+

Contact


Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.