Referenties en getuigenissen

Mark Willems - Tsjing 
"Ashley kent haar wereld door en door. Ze handelt steeds professioneel, komt steeds haar beloftes na en je kan altijd op haar rekenen."

Sander Jansens - Pot & Pint
"Als horeca-leek stond ik voor een stevige uitdaging toen ik mijn eetcafé opstartte. Ik ging daarom op zoek naar begeleiding van iemand die het horecaleven door en door kent. Ashley begreep onmiddellijk het concept waar ik aan werkte en informeerde mij uitgebreid over de mogelijke valkuilen. Ze begeleidde de zoektocht naar leveranciers, filterde zeer vlot de 'trash' die je daarbij tegenkomt en optimaliseerde de goede leveranciersvoorstellen. De verschillende voorstellen werden zeer duidelijk en objectief naast elkaar gelegd en ik kreeg uitgebreid advies over de keuzes die ik kon maken. Ashley slaagt erin om je als klant steeds bij de les te houden door prioriteiten en deadlines duidelijk voor te stellen.
We zijn nu enkele maanden verder en mijn eetcafé draait elke week wat beter. Een goede opstart vergemakkelijkt het latere werk en Ashley is heel straf in haar begeleiding hierin."

Lorenz Lievens - De Serre
"Ashley heeft ons bij ons horecaproject ondersteund door te helpen bij onze contacten met zowel frisdrankenpartners, brouwerijen als drankenhandelaren. 
Wat haar typeert is dat ze steeds voor de interessantste commerciële samenwerking gaat, maar nooit het menselijke aspect verloochent. Haar kennis van de markt en haar charme zorgen ervoor dat zelfs moeilijke besprekingen op een aangename manier verlopen."
 

+


Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.